Inapoi sus

DESPRE COMPANIE

Fondată în 1993, încă de la început Societatea Metal-Plast și-a concentrat activitatea în jurul reciclării profilurilor de ferestre și uși din PVC. Compania este cunoscută pe piață pentru serviciile de înaltă calitate privind colectarea și măcinarea deșeurilor, precum și pentru producția unui regranulat PVC de înaltă calitate. De-a lungul timpului, compania și-a extins oferta și a devenit un producător semnificativ de produse pentru transportul și montajul tâmplăriei de uși și ferestre. Sortimentul companiei include profiluri de transport-montaj (așa-numitele profiluri de ferestre), profiluri de montaj ECO-TERM, profiluri de mascare a cadrelor de renovare și colțare sudabile.


Investiţiile în cele mai recente tehnologii, perfecționarea procesului de producție și, mai presus de toate, cunoștințele, angajamentul și dezvoltarea angajaților companiei au permis companiei să devină lider în domeniu. Metal-Plast este în prezent cel mai mare reciclator de PVC dur din Polonia și are o poziție puternică pe 5 piețe externe: Cehia, Slovacia, Ungaria, Germania și Austria. Cooperăm cu peste 600 de producători de tâmplărie de ferestre. Procesăm 25 de mii de tone de deșeuri PVC și producem 8 milioane de metri liniari de profiluri PVC pe an.

Sediul companiei este situat în Świebodzice în voievodatul Silezia Inferioară, unde se află întreagă unitatea de procesare, inclusiv depozite și hale de producție. Metal-Plast dispune de toate avizele necesare pentru transportul și reciclarea deșeurilor.

Metal-Plast

Serviciul Clienți – prioritate maximă

Acordăm o atenție deosebită contactului permanent cu Clienții. Echipa de consultanți tehnici și comerciali și departamentul Relații cu Clienții sunt în contact permanent cu Partenerii noștri. Garanția unui serviciu eficient prestat de Metal-Plast o reprezintă propria flotă de vehicule adaptate transportului deșeurilor și o bază extinsă de containere pentru deșeuri. Peste 16.500 de coșuri, 300 de containere și 500 de containere mici de transbordare sunt la dispoziția clienților. Furnizăm gratuit saci pentru așchii, adaptați dimensiunilor standardizate și nestandardizate ale instalațiilor de aspirare. Datorită personalului său instruit și al flotei dezvoltate, compania Metal-Plast este capabilă să asigure un serviciu eficient în ceea ce privește deșeurile chiar și în sezonul de vârf.

 

Dezvoltare continuă

Compania își extinde sistematic sortimentul și datorită cercetărilor permanente este capabilă să satisfacă nevoile celor mai pretențioși Clienți.Ne concentrăm în primul rând pe îmbunătățirea parametrilor în ceea ce privește rezistența, izolația termică, etanșeitatea. De asemenea, punem mare accent pe soluțiile care îmbunătățesc și reduc timpul de instalare a tâmplăriei de uși și ferestre.

Valorile noastre:

  • Inovare, dezvoltare și căutare neîntreruptă de soluții noi și optime.
  • Calitatea produselor care satisface așteptările ridicate ale clienților.
  • Grijă pentru protecția mediului natural prin eliminarea eficientă a deșeurilor industriale.
  • Ne străduim să construim relații pe termen lung, bazate pe încredere, cu Contractanții noștri.
  • Responsabilitate socială corporativă înțeleasă ca responsabilitate pentru Angajați, Mediu și Comunitatea în care ne desfășurăm activitatea

Participăm la Programul
Firmă ONESTĂ
Fă clic și verifică onestitatea noastră   >>